top of page

OM

Mit navn er Vivi Mailund. Jeg driver egen virksomhed af samme navn. Fælles for alt mit arbejde er vævning. Jeg er uddannet tekstildesigner med speciale i vævning. Mit ønske er at skabe mere opmærksomhed på værdien i vævning. Hvad enten du har lyst til at prøve vævning for første gang eller er interesseret i at købe færdige danskproducerede puder.

VIVI SOM UNDERVISER

Som underviser drømmer jeg om at formidle simpel vævning på væveramme. Når jeg sidder og arbejder ved væverammen opnår jeg en tekstil fordybelse der skaber ro i sindet og sætter tankerne fri. Det er netop samme fordybelse og ro jeg ønsker at give videre til mine kursister. Jeg motiveres af at dele ud og derigennem inspirere, udfordre og udvikle andre mennesker. Gennem kreativ fordybelse og dialog bestræber jeg mig på at skabe en relation til alle deltagere og ligeledes styrke jeres relationer til hinanden. Den gode relation opstår gennem åbenhed, venlighed, opmærksomhed og anerkendelse. Der vil være plads til grin og sjov. Som uddannet tekstilformidler har jeg opbygget grundlæggende viden om form, farve, materialer, teknik og tæthed. Det er netop dele af den viden der formidles på et vævekursus. Min viden og egne erfaringer vil være en hjælp, men det gode resultat kræver en personlig indsats af impuls og fornemmelse. 

VIVI SOM DESIGNER

Som tekstildesigner ønsker jeg at skabe indblik i hvor og hvordan tekstiler fremstilles. Med en produktion hos Kjellerup Væveri skabes netop dette indblik. Gennem tekst, billeder og videoer forsøger jeg her på hjemmesiden at formidle vores produktion af puder. Jeg står bag designet herunder valget af garner, farver, mønstre, former, bindinger, størrelser osv. Tidløst design og langtidsholdbare kvaliteter er to af de vigtigste kriterier i min designproces. En kombineret sans for tendenser i livsstilsbranchen samt evne til at skabe innovative designs, medvirker til at jeg tør følge min intuition og ikke er bange for at gå forrest og tage ansvar.

Portrætbillede_rekt.jpg
bottom of page