VÆVNING HVOR ALLE KAN VÆRE MED

VÆVNING FOR ALLE ALDRE OG NIVEAUER

ALLE ALDRE OG NIVEAUER

Vævning på væveramme kan tilpasses alle aldre og niveauer. Kreative som ikke kreative. Erfaring med håndarbejde eller ej. Mænd som kvinder. Nybegyndere som let øvede. Børn som voksne. Uanset hvem du er, hvad du kan eller ikke kan i forvejen, så kan du lære at væve på væveramme. Ligegyldigt hvad dine behov eller ønsker er, så har du mulighed at fordybe dig i håndarbejdet vævning.

FORSKELLIGE TEMPERAMENTER

Det er forskelligt om man ønsker at fordybe sig i detaljerne eller ønsker at gå amok i farver og teknikker. Et væveværk kan udføres med langsomme, sirlige bevægelser og præcision. Det kan også udføres med hurtige, eksperimenterende hænder og impulsivitet. Alt efter temperament skabes dit væveværk. Det udføres på netop din måde, i dit tempo og ud fra dine ønsker. Grundet forskellige niveauer og temperamenter er de færdige væveværker altid meget forskellige, men dermed også meget personlige. Hvert enkelte lille væveværk repræsenterer den enkelte designer.

ØVELSE GØR MESTER

Det skal ikke være nogen hemmelighed at vævning som udgangspunkt kræver en vis tålmodighed, motorik og præcision. Hvis det er noget du mangler, kan vævning på væveramme en oplagt måde at få det øvet på. De mange gentagelser i væveprocessen vil styrke din tålmodighed samt motorik- og præcisionsevne. Den mest simple tilgang til vævning er brugen af et par få væveteknikker og noget tykt garn. Præcisionen og de mange gentagelser kan for nogle være udfordring nok i sig selv, men øvelse gør mester. Samtidig giver vævning på væveramme også gode muligheder for at eksperimentere og tænke nyt. Alt efter temperament og behov er det er muligt gøre vævningen til et udfordrende og kompliceret stykke håndarbejde. 

Stemningsbilleder fra VÆV & VIN kursus i Højkant, Århus.

DET SIGER TIDLIGERE DELTAGERE

ANNE,

VÆV & VIN

Suverænt hyggeligt arrangement! Skønne omgivelser og fedt at fordybe sig i det kreative med god hjælp og ekspertise fra Vivi. Det er bestemt ikke sidste gang og kan kun give de varmeste anbefalinger ⭐⭐⭐⭐⭐

LISBETH,

HELDAGSKURSUS

En dejlig, hyggelig og meget inspirerende dag. Det er virkelig afstressende at sidde og fordybe sig i vævning, garn og farver. Jeg lærte nye teknikker og fik et boost til at genoptage vævningen, som jeg engang for mange år siden lærte. Det er ikke spor svært ;-)

ANITA, 

VÆV & VIN

Kan kun anbefale væveworkshop hos Vivi Mailund! ⭐️ Det er super hyggeligt og lærerigt, og man har slet ikke lyst til at stoppe, når man først er kommet i gang med at væve. Ikke sidste gang jeg kommer forbi! 

MARIA,

FORMIDDAGSFORLØB

Vivi er en super kompetent underviser, der hurtigt retter undervisningen ind efter kursisternes ønsker/behov. Giv dig selv en eftermiddag/aften i godt selskab men pas på - vævning er vanedannende!

RASMUS,

VÆV & VIN

"Sjov oplevelse med god stemning og afslappet tone, hvor man ikke bliver sat af hvis man ikke er aktiv i vævemiljøet. Vi kom uden erfaring med håndarbejde og fandt stor glæde på en velbrugt fredag aften."

RITA,

HELDAGSKURSUS

"Det var en virkelig god oplevelse af deltage i kurset. Vi fik lært at sætte en væveramme op og prøvede nogle teknikker i praksis. Det var meget inspirerende og gav stor lyst til at fortsætte.

ANETTE,

VÆV & VIN

Dejlig aften med væv og vin, hvor Vivi giver en kompetent instruktion, så selv en nybegynder som mig, blev grebet af at væve 😊👍

LENE,

VÆV & VIN

Jeg deltog i væveworkshoppen i september. - Og vil gerne give en kæmpe anbefaling herfra. Skønne og inspirerende omgivelser, god stemning og meget lærerigt. Vivi er sød, tålmodig og god til at lære fra sig. Alt i alt en rigtig dejlig aften. 5 store stjerner herfra 

SIGNE,

VÆV & VIN

"Kan kun give min bedste anbefaleling til Vivi Mailunds kursus! Det var meget spændende, lærerigt og hyggeligt. Vivi er en super imødekommende, smilende og kompetent person som ved hvad hun laver! 5 stjerner her fra."