top of page

 

HANDELSBETINGELSER

Velkommen til www.vivimailund.dk. Ved køb på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Jeg anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler.


BETALING

www.vivimailund.dk anvender Stripe som er en godkendt betalingsserver, der krypterer dine kort oplysninger. Når du foretager en bestilling, registreres dine oplysninger og din bestilling på en sikret intern server. Du betale med følgende betalingskort: Danmark/VISA-Dankort. Alle beløb er i DKK og er inkl. moms. Det er gebyrfrit at betale med kort på webshoppen. Der kan dog blive pålagt gebyr fra din kortudsteder, som VIVI MAILUND ikke har kontrol over. Ved at bestille en ordre til VIVI MAILUND garanterer du, at oplysningerne vedrørende betaling af din ordre er korrekte og gyldige.

FORSENDELSE
Jeg pakker og afsender dit produkt hurtigst muligt. Som udgangspunkt sendes alle pakker med GLS - du har mulighed for at vælge PakkeShop eller privat omdeling. Når ordren er pakket og sendt vil du modtage besked på mail.

REKLAMATIONSRET

Du har 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale eller fabrikation. Reklamation vedrørende fejl eller mangler skal meddeles til info@vivimailund.dk i rimelig tid efter varens modtagelse. Jeg anbefaler, at du reklamerer hurtigst muligt efter fejlen er opdaget. Hvis skaden ved eftersyn bliver betragtet som opstået på grund af almindeligt slideller skade fra kundens side, vil returretten bortfalde. 

FORTRYDELSESRET VED KØB AF FYSISKE PRODUKTER

Køb af fysiske produkter på www.vivimailund.dk er omfattet af en fortrydelsesret således, 
at køber inden for 14 dage fra modtagelsen af varen kan returnere varen til sælger, men kun såfremt varen er i samme stand og mængde som ved modtagelsen. Køber afholder fragtomkostninger ved returnering af varen
 og er ansvarlig for at varen kommer retur til Vivi Mailund.
 Køber skal, såfremt fortrydelsesretten udnyttes, skrive en mail til: info@vivimailund.dk samt angive ordrenummer og kontonummer, således at købesummen kan refunderes. Returnerer du en intakt og ubrugt vare i original emballage,
 kan du vælge at få byttet til noget andet eller pengene retur.

 

Venligst vær opmærksom på:


Varer, der viser tegn på at have været brugt eller er beskadiget,
 vil ikke få det fulde beløb refunderet.
 

Returadresse: VIVI MAILUND

Tingbakken 25

8883 Gjern

BOOKINGBEKRÆFTELSE PÅ VÆVEKURSUS

Når du tilmeldes et vævekursus, vil du få en bekræftelse på din booking tilsendt pr. mail og beløbet for dit køb vil herefter blive trukket på din konto.

FORTRYDELSESRET TIL VÆVEKURSUS

Der gives 8 dages fuld fortrydelsesret på et vævekursus købt i webshoppen. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordrebekræftelsen. Besked herom skal gives pr. mail til info@vivimailund.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

 

REKLAMATIONSRET OG REFUSION AF VÆVEKURSUS

Efter de 8 dage er der ikke mulighed for at få penge retur såfremt man ikke kan deltage i det tilmeldte vævekursus. Men man kan være heldig at få flyttet sin plads til et andet kursus ved at skrive til info@vivimailund.dk med overskriften "afmelding/ombooking af vævekursus" i emnefeltet. Jeg vil gerne hjælpe med at booke dig ind på et senere kursus. For at kunne imødekomme en ”om-booking” skal afmelding ske senest 48 timer inden kursusstart. Er man forhindret i at deltage i det tilmeldte kursus, har man også mulighed for at give pladsen videre til en anden. Dog skal denne ændring meddeles over mail inden 24 timer før kursusstart med ”navn på anden deltager + kursusdato” i emnefeltet til info@vivimailund.dk.

AFLYSNING AF VÆVEKURSUS

Jeg forbeholder mig ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldinger eller ved sygdom. I tilfælde af aflysning kan du flytte din tilmelding til et andet kursus med ledige pladser, eller du får pengene retur. Ved eventuel aflysning kontakter jeg de tilmeldte pr. email eller telefon. Jeg kan ikke garantere at aflyste kurser oprettes på et senere tidspunkt. Kursusgebyret refunderes kun i tilfælde af aflysning fra Vivi Mailund.

bottom of page