HANDELSBETINGELSER

 Velkommen til www.vivimailund.dk. Ved køb på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Jeg anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler.


BETALING

www.vivimailund.dk anvender Stripe som er en godkendt betalingsserver, der krypterer dine kort oplysninger. Når du foretager en bestilling, registreres dine oplysninger og din bestilling på en sikret intern server. Du betale med følgende betalingskort: Danmark/VISA-Dankort. Alle beløb er i DKK og er inkl. moms. Det er gebyrfrit at betale med kort på webshoppen. Der kan dog blive pålagt gebyr fra din kortudsteder, som VIVI MAILUND ikke har kontrol over. Ved at bestille en ordre til VIVI MAILUND garanterer du, at oplysningerne vedrørende betaling af din ordre er korrekte og gyldige.

BOOKINGBEKRÆFTELSE PÅ VÆVEWORKSHOP

Når du tilmeldes en væveworkshop, vil du få en bekræftelse på din booking tilsendt pr. mail og beløbet for dit køb vil herefter blive trukket på din konto.

FORTRYDELSESRET TIL VÆVEKURSUS

Der gives 8 dages fuld returret på en workshop købt i webshoppen. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Fortrydelse skal angives senest 8 dage efter købet. Meddelelsen skal gives pr. mail til info@vivimailund.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

 

REKLAMATIONSRET OG REFUSION AF VÆVEKURSUS

Der er ikke reklamations- eller returret ved køb af vævekursus, og der er ikke mulighed for at få penge retur såfremt man ikke kan deltage i den tilmeldte workshop. Men har dog mulighed for at få flyttet sin plads på et kursus ved at skrive til info@vivimailund.dk med overskriften "afmelding/ombooking af workshop" i emnefeltet. Jeg vil gerne hjælpe med at booke dig ind på et senere kursus. For at kunne imødekomme en ”om-booking” skal afmelding ske senest 48 timer inden kursusstart. Er man forhindret i at deltage i det tilmeldte kursus, har man også mulighed for at give pladsen til 3 part. Dog skal denne ændring meddeles over mail inden 24 timer før kursusstart med ”navn på anden deltager + kursusdato” i emnefeltet.

AFLYSNING AF VÆVEKURSUS

Jeg forbeholder mig ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldinger eller ved sygdom. I tilfælde af aflysning kan du flytte din tilmelding til et andet kursus med ledige pladser, eller du får pengene retur. Ved eventuel aflysning kontakter jeg de tilmeldte pr. email eller telefon. Jeg kan ikke garantere at aflyste kurser oprettes på et senere tidspunkt. Kursusgebyret refunderes kun i tilfælde af aflysning fra Vivi Mailund.

FORSENDELSE AF VÆVERAMMER OG PUDER
www.vivimailund.dk pakker og afsender dit produkt hurtigst muligt. Når ordren er pakket og sendt vil du modtage besked på mail.

RETURNERINGSPOLITIK VED KØB AF BOLIGTEKSTILER

Køb af puder på www.vivimailund.dk er omfattet af en fortrydelsesret således, 
at køber inden for 14 dage fra modtagelsen af varen kan returnere varen til sælger, men kun såfremt varen er i samme stand og mængde som ved modtagelsen. Køber afholder fragtomkostninger ved returnering af varen
 og er ansvarlig for at varen kommer retur til Vivi Mailund.
 Køber skal, såfremt fortrydelsesretten udnyttes, skrive en mail til: info@vivimailund.dk samt angive ordrenummer og kontonummer, således at købesummen kan refunderes. Produkter købt her i webshoppen kan desuden byttes i Århus inden 14 dage efter modtagelse.  

Venligst vær opmærksom på:


Returnerer du en intakt og ubrugt vare i original emballage,
 kan du vælge at få byttet til noget andet eller pengene retur. Varer, der viser tegn på at have været brugt eller er beskadiget,
 vil det fulde beløb ikke blive refunderet.
 

 

Returadresse: VIVI MAILUND

Åboulevarden 51B, 1. tv

8000 Århus