VIVI MAILUND x KJELLERUP VÆVERI

I et samarbejde mellem tekstildesigner Vivi Mailund og Kjellerup Væveri præsenteres den danskproducerede og miljøvenlige pudeserie, OMTANKE. Som navnet antyder produceres serien med omtanke for både miljø og mennesker. 

Pudeserien er designet af tekstildesigner Vivi Mailund på baggrund af et miljøvenligt koncept. Konceptet gør brug af overskudsgarner fra tekstilindustrien og lokal produktion. Målet er at efterlade så få aftryk på miljøet som muligt. Designet tager udgangspunkt i de tilgængelige garner og er ikke styret af tidens tendenser. Farvenuancerne varierer løbende, alt efter hvilke garner industrien får i overskud. Det vævede tekstil består af 50% overskudsgarner i et mix af fibre og 50% Oeko-Tex bomuld.

Ønsket er at skabe indblik i hvor og hvordan tekstiler fremstilles. Med en produktion hos Kjellerup Væveri skabes netop dette indblik. Væveriet er din garanti for boligtekstiler i høj kvalitet. Puderne er designet til dig, der ønsker at støtte lokalt og indrette med god samvittighed.