VIVI MAILUND SOM UNDERVISER

SKABE EN GOD RELATION

Som underviser drømmer jeg om at formidle håndarbejdet vævning og værdien i det. Jeg motiveres af at dele ud og derigennem inspirere, udfordre og udvikle andre mennesker. Gennem kreativ fordybelse og dialog bestræber jeg mig på at skabe en relation til alle deltagere og ligeledes styrke jeres relationer til hinanden. Den gode relation opstår gennem åbenhed, venlighed, opmærksomhed og anerkendelse. Der vil være plads til grin og sjov.

GRUNDLÆGGENDE VIDEN OG ERFARINGER

Som uddannet tekstilformidler har jeg opbygget grundlæggende viden om form, farve, materialer, teknik og tæthed. Det er netop dele af den viden der formidles på et vævekursus. Min viden og egne erfaringer vil være en hjælp, men det gode resultat kræver en personlig indsats af impuls og fornemmelse.

 

EKSPERIMENTERING MED GARNER OG TEKNIKKER

Et vævekursus afholdes med henblik på at sprede glæde samt give det bedst mulige indblik i håndarbejdet vævning. Fokus vil være på, at du får et indblik i væverammens muligheder og begrænsninger samt løbende får eksperimenteret med garner og teknikker. Som underviser vil jeg forsøge at udvikle dine kompetencer ved at møde dig på dit niveau og give dig en succesoplevelse. Så vidt muligt vil jeg imødekomme dine forslag og ønsker.