VÆVNING HVOR ALLE KAN VÆRE MED

ALLE KAN VÆRE MED

UANSET ALDER OG NIVEAU

Vævning på væveramme er den mest simple form for vævning, hvilket gør det muligt at tilpasse alle niveauer og aldre. Der tages udgangspunkt i netop dine forudsætninger og dine ønsker. På vævekurset kan alle være med. Kreative som ikke kreative. Erfaring med håndarbejde eller ej. Mænd som kvinder. Nybegyndere som let øvede. Børn som voksne. Børn fra 8 år får mest muligt ud at et vævekursus. Uanset hvem du er, hvad du kan eller ikke kan i forvejen, så kan du lære at væve på væveramme. Ligegyldigt hvad dine behov eller ønsker er, så får du her muligheden at fordybe dig i håndarbejdet vævning.

ØVELSE GØR MESTER

 

Det skal ikke være nogen hemmelighed at vævning som udgangspunkt kræver en vis tålmodighed, motorik og præcision. Hvis det er noget du mangler, så er vævning på væveramme en oplagt måde at få det øvet på. De mange gentagelser i vævningen vil styrke din tålmodighed samt motorik- og præcisionsevne. Den mest simple tilgang til vævning er ved brug af et par få væveteknikker og noget tykt garn. Præcisionen og de mange gentagelser kan for nogle være udfordring nok i sig selv, men øvelse gør mester. Samtidig giver vævning på væveramme også gode muligheder for at eksperimentere og tænke nyt. Alt efter temperament og behov er det er muligt gøre vævningen til et udfordrende og kompliceret stykke håndarbejde. 

FORSKELLIGE TEMPERAMENTER

Det er forskelligt fra person til person om man ønsker at fordybe sig i detaljerne eller om man ønsker at gå amok i farver og teknikker. Hvad enten du er den detaljeorienterede og tålmodige type eller den mere impulsive og rastløse type så vil undervisningen tilpasses netop dit temperament. Grundet forskellige niveauer og temperamenter er de færdige væveværker altid meget forskellige, men dermed også meget personlige. Hvert enkelte lille væveværk repræsentere hver enkelte designer. 

DET SIGER TIDLIGERE DELTAGERE

"Min datter og jeg kan varmt anbefale Vivis vævekursus. Det var lærerigt, hyggeligt. Alletiders måde at tilbringe en eftermiddag sammen med min datter i Vivis skønne værksted. Vivi er dygtig, tålmodig

og god til at lære fra sig."

Azadeh,

1BARN + 1VOKSEN deltager

"Det er virkelig afstressende at sidde og fordybe sig i vævning, garn og farver. Jeg lærte nye teknikker og fik et boost til at genoptage vævningen, som jeg engang for mange år siden lærte. Det er ikke spor svært."

Lisbeth,

deltager på heldagskursus

"Line, 25 år,  født med rygmarvsbrok. Line har ikke så meget styrke og føling i hendes hænder grundet en fejloperation. Men på trods fandt hun hurtigt teknikken og ikke mindst glæden ved vævning. Det var en fornøjelse at se, hvordan hun lykkedes med det. En rigtig god succesoplevelse for hende."

Lene,

Lines handicaphjælper

"Det var en virkelig god oplevelse af deltage i kurset. Vi fik lært at sætte en væveramme op og prøvede nogle teknikker i praksis. Det var meget inspirerende og gav stor lyst til at fortsætte.

Rita,

deltager på heldagskursus

"Sjov oplevelse med god stemning og afslappet tone, hvor man ikke bliver sat af hvis man ikke er aktiv i vævemiljøet. Vi kom uden erfaring med håndarbejde og fandt stor glæde på en velbrugt fredag aften."

Rasmus,

VIN & VÆV deltager

"Kan kun give min bedste anbefaleling til Vivi Mailunds kursus! Det var meget spændende, lærerigt og hyggeligt. Vivi er en super imødekommende, smilende og kompetent person som ved havd hun lavet! 5 stjerner her fra."

Signe,

deltager på introkursus