top of page

OM

Mit navn er Vivi Mailund. Jeg driver enkeltmandsvirksomheden af samme navn. Fælles for alt mit arbejde er vævning. Derfor vævning af og med Vivi Mailund. Jeg er uddannet tekstildesigner med speciale i vævning. Mit ønske er at skabe mere opmærksomhed på værdien i vævning. Hvad enten du har lyst til at prøve vævning for første gang eller er interesseret i at købe færdige danskproducerede puder.

VÆVNING AF VIVI

I samarbejde med Kjellerup Væveri har jeg designet en serie af miljøvenlige puder. Jeg står for designet herunder valget af garner, farver, mønstre, former, bindinger, størrelser osv. Selve vævningen er også en del af mine arbejdsopgaver. Jeg er periodevis på væveriet for at væve metervis af stof. Derudover sørger jeg også for markedsføring, branding og salg af puderne. 

Jeg ønsker at skabe indblik i hvor og hvordan tekstiler fremstilles. Med en produktion hos Kjellerup Væveri skabes netop dette indblik. Gennem tekst, billeder og videoer forsøger jeg her på hjemmesiden at formidle vores produktion af boligtekstiler. Du kan læse og se mere om pudeserien OMTANKE her.

VÆVNING MED VIVI

Som underviser drømmer jeg om at formidle håndarbejdet vævning og værdien i det. Når jeg sidder og arbejder ved væverammen opnår jeg en tekstil fordybelse der skaber ro i sindet og sætter tankerne fri. Det er netop samme fordybelse og ro jeg ønsker at give videre til mine kursister. Gennem kreativ fordybelse og dialog bestræber jeg mig på at skabe en relation til alle deltagere og ligeledes styrke jeres relationer til hinanden. Som uddannet tekstilformidler har jeg opbygget grundlæggende viden om form, farve, materialer, teknik og tæthed. Min viden og egne erfaringer vil være en hjælp, men det gode resultat kræver en personlig indsats af impuls og fornemmelse. Du kan læse mere om mit virke som underviser her.

VIVI MAILUND SOM UNDERVISER

Som underviser drømmer jeg om at formidle håndarbejdet vævning og værdien i det. Jeg motiveres af at dele ud og derigennem inspirere, udfordre og udvikle andre mennesker. Gennem kreativ fordybelse og dialog bestræber jeg mig på at skabe en relation til alle deltagere og ligeledes styrke jeres relationer til hinanden. Den gode relation opstår gennem åbenhed, venlighed, opmærksomhed og anerkendelse. Der vil være plads til grin og sjov.

Som uddannet tekstilformidler har jeg opbygget grundlæggende viden om form, farve, materialer, teknik og tæthed. Det er netop dele af den viden der formidles på et vævekursus. Min viden og egne erfaringer vil være en hjælp, men det gode resultat kræver en personlig indsats af impuls og fornemmelse. På et vævekursus vil jeg forsøge at udvikle netop dine kompetencer ved at møde dig på dit niveau. Så vidt muligt vil jeg imødekomme dine behov og ønsker for hvad der skal ske på væverammen.

Portrætbillede_rekt.jpg
bottom of page